ΤOP 10 AΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ | ΤRAVEL TIPS | ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΤOP 10 AΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
στον Πόρο
Να κάνετε τον γύρο του νησιού, όπου στην κορυφή των καταπράσινων λόφων θα απολαύσετε την καλύτερη πανοραμική θέα του Σαρωνικού, την απέραντη Πελοπόννησο και την παραδοσιακή πόλη του Πόρου με το στενό θαλάσσιο πέρασμα. Εκπληκτική και η θέα στο Ρολόι του Πόρου - προτιμήστε την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Να πιείτε καφέ στον παραλιακό δρόμο της πόλης που βρίσκεται πάνω στο στενό θαλάσσιο πέρασμα του Πόρου - Γαλατά, με τα καίκια και τα καράβια που πηγαινοέρχονται σε απόσταση αναπνοής!
στην Αίγινα
Να φάτε στο γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας και για καφέ στο παραλιακό δρόμο της Αίγινας την ώρα που σουρουπώνει.

Να πάτε στον Αγ. Νεκτάριο για να περπατήσετε στην πλαγιά της Παλαιοχώρας με τα πανέμορφα μικρά μεσαιωνικά εκκλησάκια.
στην Ύδρα
Να δείτε το ηλιοβασίλεμα με θέα τη βραχονησίδα Δοκό - ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα

Να περπατήσετε στα στενά σοκάκια της πόλης και να φτάσετε μέχρι την κορυφή, όπου θα θαυμάσετε την πανοραμική θέα της γραφικής πόλης της Ύδρας.

Να κάνετε το γύρω του νησιού με σκάφος, θαλάσσιο ταξί ή καίκι. Στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού θα βρείτε πανέμορφους μοναχικούς κολπίσκους.
στις Σπέτσες
Να διασκεδάσετε στο γραφικό Παλιό Λιμάνι που διεκδικεί τα πρωτεία της καλύτερης διασκέδασης με πολλές επιλογές σε ταβέρνες, bar, club και live μουσική.

Να κάνετε το γύρω του νησιού με σκάφος, καίκι, θαλάσσιο ταξί ή ακόμα και mountain bike. Θα δείτε μερικές από τις καλύτερες παραλίες του Αργοσαρωνικού.
στα Μέθανα
Αν είστε fun της πεζοπορίας και του περιηγητικού τουρισμού, τα μονοπάτια στη χερσόνησο των Μεθάνων θα σας προσφέρουν πολλές επιλογές.
Ξεκινήστε από την ανάβαση στο ηφαιστειακό κρατήρα της Καμένης Χώρας, που ξεχωρίζει για την επιβλητική ομορφιά και την πανοραμική θέα στον Σαρωνικό.
ΤRAVEL TIPS
Αν επιλέξετε να επισκεφτείτε τα νησιά σε περίοδο αιχμής ή Σαββατοκύριακο, με δικό σας μεταφορικό μέσο, εξασφαλίστε τα εισιτήρια επιστροφής. Εξαιρείται η Ύδρα, που ως γνωστό, το περπάτημα και τα γαιδουράκια αποτελούν τις μοναδικές επιλογές μετακίνησης.

Εξασφαλίστε επίσης τα εισιτήρια επιστροφής αν επιλέξετε τη μετακίνηση σας με Flying Dolphin σε περίοδο αιχμής και Σαββατοκύριακα στα νησιά Πόρος, Ύδρα και Σπέτσες.

Η πρόσβαση στο Πόρο πραγματοποιείται και οδικώς μέσω Πελοποννήσου. Θα πάτε μέχρι το Γαλατά και στη συνέχεια θα περάσετε απέναντι στο Πόρο με καικάκια ή ferry boat σε μόλις 5 λεπτά.

Στις Σπέτσες μπορείτε επίσης να πάτε οδικώς μέχρι τη Κόστα και στη συνέχεια να περάσετε απέναντι με ferry boat, καίκι ή θαλάσσιο ταξί. Η Κόστα διαθέτει ειδικούς χώρους στάθμευσης για όσους επιθυμούν να αφήσουν το μεταφορικό τους μέσο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο χωρίο ΠΡΟΣΒΑΣΗ της περιοχής που επιθυμείτε να επισκεφτείτε.


Θαλάσσιο πέρασμα Πόρου - Πελοποννήσου.


Θαλάσσιο πέρασμα Σπετσών - Πελοποννήσου.

Το σύνολο του περιεχομένου προέρχεται από εξωτερικές πηγές ή διαφημιζόμενους και δεν αποτελεί ευθύνη του SaronicTravel.gr. Απαγορεύεται η χρήση ή αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του δικαιούχου. Απευθυνθείτε στο χωρίο Όροι Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.

Copyright © 2001-2004 Hospitality & Tourism ALL RIGHTS RESERVED