ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2006
To www.saronictravel.gr, σε συνεργασία με τις τουριστικές επιχειρήσεις του Αργοσαρωνικού, θα πραγματοποιήσει διαγωνισμό για 3 τυχερούς που θα ταξιδέψουν σε ένα από τα νησιά του Αργοσαρωνικού το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.
ΣTEIΛTE E-MAIL + κερδίστε

Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας και αναφέρετε υποχρεωτικά:

1. Τα σχόλιά σας (θετικά ή αρνητικά) και τις προτάσεις σας για το saronictravel.gr H γνώμη σας καθορίζει την ενημέρωση που σας προσφέρει η ιστοσελίδα.

2. Συμπεριλάβετε στα σχόλια, ΕΝΑ αριθμό από το 1 έως το 49 για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση.

3. Aναφέρετε το συγκεκριμένο μέσο όπου ενημερωθήκατε για την ύπαρξη της ιστοσελίδας και ένα νησί του Σαρωνικού που προτιμάτε.

Διαδικασία Κλήρωσης Διαγωνισμού.

Ο πρώτος αριθμός της κλήρωσης του LOTTO στις 9 Σεπτεμβρίου 2006 θα αναδείξει τους 3 τυχερούς νικητές. Σε περίπτωση που ο πρώτος αριθμός δεν αναδείξει νικητές θα ακολουθήσει ο δεύτερος αριθμός της ίδιας κλήρωσης κoκ. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η κλήρωση για λόγους ανωτέρας βίας, ο διαγωνισμός μετατοπίζεται για την αμέσως επόμενη κλήρωση.
ONOMA:
THΛ:
e-mail:
ΣXOΛIA:
 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς 2002, 2003, 2004 και 2005 που με τα σημαντικά σχόλιά τους καθορίζουν την ενημέρωση και την αναβάθμιση του saronictravel.gr
Μερικά από τα σχόλια των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό:

Πολύ καλή ιστοσελίδα, κάτι που έλειπε για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Μπράβο στο
Σύνδεσμο και τους Δήμους Αργοσαρωνικού.
Π.Κ.

Πολύ καλή ιστοσελίδα. Έχει πολλές χρήσιμες και αξιόπιστες πληροφορίες που ανανεώνονται συνεχώς (σε αντίθεση με άλλες) αλλά και πολύ καλή παρουσίαση.
Π.Φ.

Προτείνω στις ιστοσελίδες τουριστικού περιεχομένου όπως το δικό σας, να προβάλλονται πιο πολλές φωτογραφίες. Έχω την εντύπωση πως ο πελάτης του ιντερνετ και όχι μόνο, έλκεται από τις φωτογραφίες παραλιών ή καταλυμάτων.
Β.Π.

Πολύ καλή η δουλειά σας, μου αρέσει που συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες και εμπλουτίζεται το Site με νέες πληροφορίες. Πολύ ωραία η αρχική σελίδα και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται οι υποκατηγορίες. Θα ήθελα να δοθεί λίγο περισσότερη έμφαση στα καταλύματα για τα οποία θα ήθελα να έχω μια πιο σαφή εικόνα δηλαδή να εμφανίζονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες, η υποδομή τους και τέλος οι τιμές τους ανάλογα με την κατηγορία στην οποία εντάσσονται.
Ο.Σ.

Όταν επιλέξω ένα νησί, χρειάζεται να ξαναεπιλέξω για να δώ τις υποενότητες . Αυτό είναι περιττό. Πάντως είναι ότι έπρεπε με πολλές χρήσιμες πληροφορίες.
Μ.Π.

Βρίσκω την ιστοσελίδα σας καλά ενημερωμένη, εκείνο που θα ήθελα είναι να υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες για τα νησιά και κυρίως από τις παραλίες. Επίσης θα ήθελα περισσότερες προτάσεις για διασκέδαση, πολιτιστικά δρώμενα κτλ. Θ.Κ.

Η ιστοσελίδα είναι καλά δομημένη, εκείνο μόνο που θα ήθελα είναι να υπάρχουν φωτογραφίες των ενοικιαζομένων καταλυμάτων έτσι ώστε να μπορείς να επιλέξεις έχοντας μια πιο σαφή εικόνα. Τις περισσότερες φορές η κράτηση γίνεται τηλεφωνικώς οπότε είναι θέμα τύχης εάν το κατάλυμα που έχεις επιλέξει είναι αυτό που έχεις φανταστεί και εάν διαθέτει όλα όσα ζητάς.
Β.Σ.

Ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα με αρκετές πληροφορίες. Θα ήτανε πάντως πιο εξυπηρετικό εάν υπήρχε άμεση παραπομπή (Links) τόσο στις ακτοπλοικές όσο και σε ορισμένα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια
Μ.Μ.

Πολύ καλό το site σας μόνο που χρειάζεται ακόμη στοιχεία. Επίσης καλό θα ήταν να βάλετε και φωτογραφίες των ξενοδοχείων εσωτερικές & εξωτερικές
Ε.Ν.

Πολύ καλή η ιστοσελίδα. Αν είναι δυνατόν βάλτε περισσότερες πληροφορίες στα Αξιοθέατα
Π.Α.

Η σελίδα σας είναι πολύ καλά φτιαγμένη και βοηθά στην αναζήτηση πληροφοριών.
Σ.Τ.

Πάρα πολύ καλή η ιστοσελίδα σας απλά να βάλετε περισσότερα νησιά και πιο πολλές πληροφορίες για διαμονή
Ε.

Πολύ καλό το site! Θα ήταν καλό να είχατε πληροφορίες και φωτογραφίες για όλα τα καταλύματα.
Δ..Μ.

Πιστεύω ότι το site σας είναι από τα αρκετά ενημερωμένα όσο αφορά τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Πήρα αρκετές πληροφορίες που ήθελα. Πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα καλύτερο.
Φ.Ρ.
Το σύνολο του περιεχομένου προέρχεται από εξωτερικές πηγές ή διαφημιζόμενους και δεν αποτελεί ευθύνη του SaronicTravel.gr. Απαγορεύεται η χρήση ή αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του δικαιούχου. Απευθυνθείτε στο χωρίο Όροι Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.

Copyright © 2001-2004 Hospitality & Tourism ALL RIGHTS RESERVED